dimarts, 10 d’agost del 2010

INAUGURACIÓ DEL CAMP DE VOL CARVALLO DE L’ALDEA

INAUGURACIÓ DEL CAMP DE VOL CARVALLO DE L’ALDEA

El camp va ser inaugurat pel Sr. Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea, acompanyat pel Regidor de Participació Ciutadana Simón Falcó,la coordinadora de Festes Majors 2010 Carme Mercè Cugat, i la Pubilla del Club Aeromodelisme de l’Aldea, Núria Roig. A la festa d’inauguració del Camp de Vol de Carvallo va ser acompanyada pels aero-clubs invitats entre ells Club Ales de l’Ebre de Roquetes. Pilots de Camarles,Deltebre,Benicarló,Roquetes,Amposta ,Suïssa i l’Aldea van envair el cel de color,amb els seus avions i les seves virolles,on el nombrós públic assistent no parava d’aplaudir als pilots.També es va poder veure en acció el vol amb ulleres virtuals on el pilot comandava l’avió totalment a esquenes de l’aparell ,també un jove pilot de 10 anys que feia les delícies dels assistents amb el seu avió.

Juan Manuel Sanchez Vicepresident del Club Aeromodelisme de l’Aldea:”Per fi hem inaugurat les pistes del Camp de Vol de Carvallo, del nou Club Aeromodelisme de l’Aldea,on si podem, anirem fent diverses trobades d’aeroclubs, i de pilots i també poder gaudir d’aquest hobbie tan bonic, que al nostre poble encara no és molt conegut però que pels voltants ho tenim molt arrelat .
L’acte va ser un èxit tan d’assistència de públic com de pilots, desprès vam repartir uns petits obsequis per als pilots i autoritats, també tots els més petits es van poder endur uns avions de joguina,i per finalitzar l’acte s’oferia un petit refrigeri per als pilots.
El que m’agradaria es donar ànims a tots els que els agradi el mon de l’aeromodelisme, que es posin en contacte en qualsevol dels membres de l’aeroclub. Agraïm a l’Ajuntament i a tots els col•laboradors , que han fet possible aquest projecte sigui ja tota una realitat“.


El camp de vol consta de 2 pistes amb x per poder aterrar segons la direcció del vent , una de 114 m i l’altra de 100 metres.
El naixement de l’entitat es va crear a l’hangar de Justo Ibàñez, actual president del Club, un pilot experimentat , que sempre volava fora de la població per no poder disposar d’espai i de pistes , i Juan Manuel Sanchez, actual vicepresident de l’entitat, i aficionat a l’aeromodelisme des de fa molts d’anys.
Al desembre de 2009 es registrava legalment el Club Aeromodelisme de l’Aldea,amb els seus estatuts i les primeres inscripcions al club.
Desprès de molts anys de l’antic camp de vol de Carvallo ara al nou camp de Carvallo ja tornen a enlairar-se avions .

Per més informació podeu posar vos en contacte amb el correu de l’aeroclub
aeroclub.laldea@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Camp de Vol de Carvalllo des de l'aire

L'Aldea des de l'aire