divendres, 23 d’abril del 2010

El Camp de Vol de Carvallo una realitat de nou





Els nostres antepassats de ben segur que es sentirien orgullosos al veure que el Camp de Vol de Carvallo torna a funcionar.Antigament alguna avioneta aterrava al camp de vol de Carvallo i hangars i tot que tenien!!, aveure si podem aconseguir alguna foto antiga que de bens egur valdrà la pena.
La passada Diada del 21 d'Abril de 2010, festivitat de l'Aldea els intrepids socis del club aeromodelisme de l'Aldea, començaven les obres de la pista principal del Camp de Vol de Carvallo.Juan Manuel Sanchez, Justo Ibañez i Seto Gallego ,amb l'ajuda de Roque que s'ho va currar durant to el dia, i gràcies a l'Ajuntanment de l'Aldea per deixar nos la maquinaria, comencaven les obres.

De moment 3 camions de terra, i en nesitem molts més!!!ja que hi hauran 2 pistes en forma de x, per a que els pilots aterrin segun d'on vingui el vent ((si algu vol col.laborar ,serà benvingut!!).
Però natros ne'm fet poquet a poquet i podem dir que l'Aldea té Club d'aeromodelisme i que com més sirem, més riurem!!.
Per cert aqui posem uina foto de Manolo Sanchez mecanitzat!!!! de totes formes les fotos del esmorzarillo no les podem publicar, però el festival va estar assegurat!!.Fins la propera!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Camp de Vol de Carvalllo des de l'aire

L'Aldea des de l'aire